Contact and Sessions

Alexandra
Feel Her Power

Submit to Me
Scroll

Sessions

Mistress Alexandra, the Absolute Greek Mistress

alexandra_squ_002
Sessions

Το σωμα σου ανηκει σε Μενα, το μυαλο σου ανηκει σε Μενα, η επιθυμια Μου ειναι εντολη για σενα.

Το φάσμα των γνωσεων και των εμπειριων Μου εναι τοσο μεγαλο ωστε τιποτα απο το κοσμο του S & M και των φετιχ να μην ειναι αγνωστο για Μενα.

Ακριβώς όπως η ποικιλία των προτιμήσεων και των φαντασιώσεων του κάθε ατόμου που αναζητά μια ιδιαίτερη εμπειρία. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική η προσαρμογη επειδή αυτή είναι η βάση κάθε επιτυχημένης συνεδρίασης.

Η εμπειρια Μου είναι τεράστια και η φαντασία Μου απεριόριστη. Είμαι τελειομανής και έχω οράματα, αγαπώ παράξενα παιχνίδια στο μαύρο και στο άσπρο φάσμα. Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν είναι ένα στούντιο με πάντα διαφορετικές κυρίες αλλα το προσωπικο Μου dungeon.

Όλα είναι πολύ ιδιωτικά και διακριτικά. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζομαι τους υποτακτικους Μου. Πάντα παίρνω πολύ χρόνο για καθέναν από αυτούς. Ως εκ τούτου, είναι επίσης πιθανό ότι καποιες φορες δεν μπορώ να απαντήσω σε τηλεφωνική κλήση. Για αυτόν τον λόγο προσφέρω και την επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το S&M και το φετίχ πρέπει πάντα να είναι κάτι ξεχωριστό, δεν ταιριάζουν σε έναν κατάλογο.

Εάν είστε νέοι στο παιχνίδι και θέλετε να έχετε ένα σημείο εκκίνησης, θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο και περιγραφή των αγαπημένων μου “παιχνίδιων” εδώ

Τα ζευγάρια είναι ευπρόσδεκτα.

Ποτέ μην ζητάτε σεξουαλική επαφή μαζί μου.

Fetishes & Services

Online Sessions

Online Sessions

Η επικοινωνία είναι online, η κυριαρχία είναι πραγματική

Είμαι αυστηρή και σαδιστική, αλλά και αισθησιακή κυρία. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ανακαλύπτω ακόμα νέες σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης φαντασίας.

Η εμπειρία μου ολα αυτα τα χρονια με έχει βοηθησει ωστε να εχω μια ολοκληρωμενη γνωση της ψυχολογίας

Για όσους δεν έχουν την ευκαιρία να με συναντήσουν προσωπικά ή απλά αισθάνονται πιο άνετα στο διαδίκτυο, έχω δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να εκπληρώσω τις φαντασιώσεις σας .

  • OnlyFans Page    Στην σελίδα only fans ανεβάζω εβδομαδιαία δυο κλιπ μεγάλου μήκους. κλιπ σε ειδικές τιμές, εξατομικευμένες εργασίες και εντολες, καθημερινές αλληλεπιδράσεις αποκλειστικό περιεχόμενο , εικόνες · και πολλά άλλα….
  • Συνεδρίες με κάμερα
  • Εβδομαδιαία / μηνιαία γραπτά μηνύματα και εξατομικευμένες εργασίες
  • Προσαρμοσμένα κλιπ ή μηνιαία συνδρομή στο My clip store clip store

Έχω εναν μοναδικό τρόπο να επιβαλομαι και θα υπακούτε μόνο, θα σας ελέγξω απόλυτα ώστε να μην κάνετε κανένα λάθος, θα σας δώσω πόνο και θα το υπομείνετε. Το να νιώθω λύπηση ή συμπάθεια δεν αποτελεί μέρος του χαρακτήρα Μου.

Πες μου τις φαντασιώσεις σου και παρακολουθήστε τις να γίνονται πραγματικότητα με τον δικό μου ειδικό τρόπο

Επικοινωνήσε μαζί μου
Mistress Athina

My Team

Meet My Team

alexandra_squ_016
Διπλές συνεδρίες

Γνωρίσε την ομάδα μου

Domina Julietta
Η κυριαρχία της θα είναι το εισιτήριο για αυτόν τον κόσμο όπου όλες οι κρυφές φαντασιώσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Σκλαβα Ερατώ
The perfect “object” for which I wish to use with you. She will obey My orders she, if I order will become your gross “object” IT WILL.

Domina Julietta

Domina Julietta

Dominatrix

Η κυριαρχία της θα είναι το εισιτήριο για αυτόν τον κόσμο όπου όλες οι κρυφές φαντασιώσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα με τον πιο μοναδικό τρόπο.

slave Erato

slave Erato

Submissive / Slave

The perfect “object” for which I wish to use with you. She will obey My orders she, if I order will become your gross “object” IT WILL.

Testimonials

Μαρτυρίες

Λόγια εκτίμησης από σκλάβους, καιυποτακτικους μου

Η κυριαρχία χωρίς εμπειρία είναι σαν τον ήλιο με σύννεφα. Η 12χρονη εμπειρία μου αποτελεί εγγύηση αμοιβαίας απόλαυσης. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Μη διστάσετε να μου στείλετε την κριτική σας, ώστε να μπορώ να τη μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο
alexandra_squ_009