Contact and Sessions

The Underground
Best Dungeon in Greece

The Underground Dungeon

The Domain of Mistress Alexandra

alexandra_dungeon_squ_001
My Domain

One cannot have a perfect session without the right setting.

Το BDSM είναι μία μορφή ερωτικών προτιμήσεων και διαπροσωπικών σχέσεων που περιλαμβάνουν την συναινετική χρήση δεσμών, τον έντονο ερεθισμό των αισθήσεων και την εμπλοκή σε φανταστικά παιχνίδια πόλων και εξουσίας.

Με πιο απλά λόγια για την πλήρη απόλαυση μίας συνεύρεσης , βασικοί παράγοντες είναι η συναίνεση , η γνώση-εμπειρία (για αποφυγή τραυματισμών, ψυχικών ή σωματικών) και το κατάλληλο περιβάλλον.

Παρά το ότι πολλές φορές υπάρχει συναίνεση και γνώση, εάν δεν είμαστε στο κατάλληλο περιβάλλον έτσι ώστε να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα φανταστικά παιχνίδια μας ,δεν μπορούμε να έχουμε μία τέλεια συνεύρεση.

Εδώ λοιπόν εστιάζεται η χρησιμότητα του Dungeon.

Είναι γεγονός οτι η δημιουργία ενός χώρου αντικατοπτρίζει τη προσωπικότητα και τις εμπειρίες του ατόμου που τον έφτιαξε.

​Ο χαρακτήρας της Mistress Alexandra είναι ή τέλειο ή τίποτα.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό δημιούργησε το Underground.

Dungeon Details

A never complete list of the ever expanding equipment and setups

The Rooms and Equipment

The Underground Dungeon is 310 sqm, 3300 square feet. Fully equipped with many different rooms.

Έχοντας τις εμπειρίες πολλών ετών στον χώρο του BDSM και χωρίς να ενδιαφερθεί για το κόστος δημιούργησε το UNDERGROUND , ένα Dungeon 310 τμ , πλήρως εξοπλισμένο με πάρα πολλούς διαφορετικούς θεματικούς χώρους.

Ένα Dungeon το οποίο να την αντιπροσωπεύει, που να καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις φαντασιώσεις όχι μόνο της ίδιας αλλά και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια κάνει συνεχώς επεκτάσεις και εξοπλισμού και εξαρτημάτων.

Ποιά τρελή φαντασίωσή σου δεν θα βρει τον ανάλογο χώρο για να πραγματοποιηθεί;

 • Μια διακριτικότατη είσοδος, την οποία βλέποντας απ’έξω δεν σε προδιαθέτει για το τι θα δεις στη συνέχεια.

Μόλις όμως ανοίξεις την πόρτα και μπεις…τα πράγματα αλλάζουν.

 • Σκαλοπάτια που σε κάνουν να νοιώθεις ότι με την έννοια της λέξης κατεβαίνεις σε Dungeon.
 • H γκαρνταρόμπα ,την οποία ποτέ δεν θα προσέξεις με τα μάτια σου, θα έχει χαθεί στην εικόνα που θα δεις μπροστά σου.
 • Ένας τεράστιος χώρος γεμάτος με έπιπλα και εξαρτήματα που θα καλύψει και τις πιο τρελές φαντασιώσεις.
 • Το σαλόνι, ένα σαλόνι ανάλογο για μία Κυρία όπως η Mistress Alexandra.

​Ποιοτικές αντίκες και ένας θρόνος με ειδικά υποπόδια για εσένα τον ποδολάγνο που θα σου επιτρέψει να νιώσεις τα φανταστικά της πόδια .

 • Το μπαρ, ένα πραγματικά τεράστιο μπαρ. Ποιός ξέρει ,μπορεί και ο χώρος αυτος να είναι ένα σημείο στο οποίο να παίξεις και ένα roleplay.
 • Πίσω σου η ”αυλή”.Ο αγαπημένος χώρος τοu pet καλυμμένος με μοκέτα γκαζόν, σπιτάκι σκύλου ταιστρα, δέστρα για το αλογάκι ,ακόμα και μια σέλα αντίκα του 1945 για τα ”δυνατά άλογα”.
 • Το ”sissy room” στο οποίο θα βρεις μια πλήρη γκαρνταρόμπα από ρούχα ,παπούτσια, περούκες, καλλυντικά , εσώρουχα, τεράστια συλλογή στραπόν και πολλά άλλα.
 • ​Εάν η φαντασίωσή σου ήταν η δασκάλα σου , υπάρχει το σχολείο με έδρα και θρανία, το οποίο μεταμορφώνεται και σε αίθουσα συνεδριάσεως δικαστηρίου.
 • Μία πόρτα η οποία σε οδηγεί στο χώρο απομόνωσης ,όπου θα περιμένεις μέχρι να γίνει η δίκη.
 • Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κελί κράτησης στο οποίο μπορεί να φυλακιστείς και ένα ολόκληρο βράδυ ή ακόμα και το latex bed που μπορεί να χρειαστει εαν σου επιβληθεί η τιμωρία της πλήρους ακινητοποίησης.
 • Το ”ιατρείο” . Χαρακτηριστικά έχει γραφτεί και σχόλιο : ”ούτε στα έκτακτα του Σισμάνογλειου δεν έχουν τέτοιο εξοπλισμό”. Ιατρική καρέκλα, πάγκος εξέτασης , πρωκτικός και κολπικός υπέρηχος, πάγκοι για να φιλοξενούν πραγματικά ιατρικά εργαλεία, ράμματα, ορούς και βελόνες.
 • Εννοειται χώρος ντους και wc με συσκευασμένες πετσέτες και παντόφλες μίας χρήσης.

Και μετά χρησιμοποιώντας το κλειδί που σου εχει δωθεί , θα ξεκλειδώσεις την προσωπική σου ντουλάπα για να πάρεις τα ρούχα σου και τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Ένα είναι σίγουρο, ότι οι σκάλες που θα ανεβαίνεις θα σου φανούν ατελείωτες , γιατί όλες οι σωματικές και ψυχικές σου δυνάμεις θα έχουν παραδωθεί στην Mistress Alexandra.

Το μόνο που θα επιθυμείς την ώρα εκείνη είναι να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται η ώρα να τις ξανακατέβεις για να ξανανοιώσεις την ΠΛΗΡΗ ΗΔΟΝΗ

κινκυ στουντιο