Contact and Sessions

Workshop

Become a Dominatrix. Mentoring for professionals, couples and much more...

Scroll down to discover

Workshops

The Workshop
Workshops for BDSM Professionals and Amateurs

Authentic workshop for couples and how to become a dominatrix. Welcome to the BDSM Academy

Φανταστείτε να έχετε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας και αμέτρητες συνεδρίες. Εγώ Δεν χρειάζεται να το φανταστώ. Μοιράζομαι την εμπειρια μου μαζί σου.

Ο σκοπός μου είναι  είναι να παρέχω   επαγγελματική υποστήριξη και πόρους σε ενήλικες όλων των προσανατολισμών, υποβάθρων και ταυτοτήτων. Επιδιώκω να δημιουργήσω ένα μέρος δημιουργικότητας και συντροφικότητας, εμπλουτίζοντας  τις γνώσεις σας, και διευρινοντας  τους ορίζοντές σας.

Αρχίσατε να πειραματίζεστε  στο  BDSM και δεν ξέρετε πού και  πώς να προχωρήσετε;

Θέλετε να βελτιώσετε  τις δεξιότητές σας;

Ψάχνετε έναν τρόπο να εφαρμόσετε τη θεωρία στην καθημερινή σας ζωή με τον σύντροφό σας;

Ψάχνετε έναν τρόπο να γνωρίσετε στον σύντροφό σας  αυτόν τον υπέροχο κόσμο;

Επιθυμείτε να κάνετε το ντεμπούτο σας ως επαγγελματίας και αναζητάτε καθοδήγηση;

Είστε ήδη επαγγελματίας που ψάχνει έναν τρόπο να  τελειοποιήσει τις δεξιότητες και τις τεχνικές του;

Εάν η απαντηση σας ειναι θετική  σε μία από αυτές τις ερωτήσεις, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Η Ακαδημία M.A θα σας καθοδηγήσει στις γνώσεις και τις δεξιότητες του BDSM.

Workshops for Professionals

Κερδίζοντας το προβάδισμα με την Αλεξάνδρα

Become a Dominatrix

Ανεξάρτητα από το επίπεδό σας, θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας μέσω της πρακτικής άσκησης .

Σκοπός μου είναι  να βοηθήσω τους άλλους να μάθουν για το BDSM με ασφάλεια και ένταση και πιστεύω ότι μέσω αυτης  της διαδικασίας , όλοι γίνονται μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Αυτό ακούγεται σαν κάτι που σας καλεί;

Υπάρχει κάτι δελεαστικό και ισχυρό για να γίνει κάποιος  επαγγελματίας στο χωρο της βιομηχανίας του σεξ . Αντιβαίνει σε όλους τους κανόνες, αλλά είναι ένα επάγγελμα γεμάτο ανεξαρτησία. Αναζητούμε ελίτ, παθιασμένες γυναίκες με τάση προς την γυναικεία κυριαρχία  με έναν βαθιά προσωπικό τρόπο, που Πάντα γνώριζαν ότι ήταν διαφορετικές και δεν φοβούνται να βρούνε  τη θέση τους στον κόσμο.

Σε αντίθεση με άλλα dungeon , δεν θα δουλέψετε * για * εμάς, θα δουλέψετε μόνοι σας. Κρατάτε ό, τι κερδίζετε, έχετε την επιχείρησή σας πλήρως.

Είμαι πάντα ανοιχτή για συνεργασία με άτομα που αγαπούν ειλικρινά και ενδιαφέρονται για το BDSM. Κατά συνέπεια, η M.A. Academy σας προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο dungeon 111 τ.μ. για να ξεκινήσετε με τις επαγγελματικές σας συνεδρίες. Επίσης, σας δινεται η ευκαιρία να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο

Αν το επιθυμείτε  στις παραγωγές βίντεο του Temple of Dommes bdsm.

Μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή σας, θα σας εχετε την δυνατότητα  για  μια επαγγελματική φωτογράφηση ,καθώς η προβολή σας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό εικονίδιο του Domme. Καθώς επίσης (όταν είναι δυνατό) να χρησιμοποιήσετε τη συναρπαστική γκαρτναρόμπα  του Templeof Dommes για τη λήψη σας.

Αναζητώ όσους έχουν την επιθυμία να ξεχωρίσουν  και πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να πετύχουν σε αυτόν τον κλάδο. Απαιτείται ειλικρίνεια  ηθική και ακεραιότητα  . Από την πλευρά μου Θα προσφέρω καθοδήγηση σε αυτό το μονοπάτι για τα σωστά άτομα. Χαιρετίζω και ενθαρρύνω όλα τα σχήματα, τα μεγέθη, τους προσανατολισμούς και τα υπόβαθρα.

Αυτή η ομάδα είναι ένα φόρουμ όπου επιδιώκουμε να μιλήσουμε για τις  δικές μας αλήθειες,μας δίνει την δυνατότητα  να επικοινωνησουμε να εκφρασουμε τις ιδέες μας και τα θέλω μας που  διαμορφώνουν τη ζωή μας και τον κόσμο μας όπως εμείς θέλουμε . Ως εργαζόμενοι  στη βιομηχανία  του σεξ, αρνούμαστε να σιωπήσουμε διεκδικουμε  τη θέση μας ως ζωτικό μέρος της κοινότητας. Πιστέυω ότι μεσα απο αυτη την διαδικασια  μας δινεται η ευκαιριά  να πούμε ελέυθερα στην αποψη μας .

Είτε είστε ένας παθιασμένος επαγγελματίας BDSM είτε ένας αναδυόμενος επαγγελματίας Domme, εγώ και η ομάδα μου θα ξεκλειδώσουν και θα αποκαλύψουν αυτό το συναρπαστικό Σύμπαν του BDSM. Σε περιμένουμε.

Contact Me
Αφεντρες Αθηνα

Workshops for Non Professionals

Εργαστήρια για ζευγάρια

Επιδιώκουμε να εκφραστούμε και να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες στην ιδιωτική μας ζωή

Εάν όλες οι προηγούμενες εμπειρίες σας ήταν ενδιαφέρουσες αλλά λίγο βαρετές, φανταστείτε να είστε σε θέση να ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα του BDSM με μια lifestyle  και επαγγελματία Dominatrix, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χωρο της γυναικείας κυριαρχίας που  κατανοεί την ιδιαιτερότητα μιας σχέσης ανταλλαγής ισχύος. Είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσατε να το κάνετε μόνοι σας, αλλά είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να κινηθείτε πιο γρήγορα και να αποφύγετε λάθη. Θα σας προσφέρω οργάνωση, περιεχόμενο, εκπαίδευση, ευκαιρίες δικτύωσης, και μαθήματα και προκλητικές, αυθεντικές εμπειρίες σε όλους. Ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος παιχνιδιού είναι διαθέσιμος για τον ιδιωτικό σας χρόνο αλλά και ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας bdsm πάρτι ή εκδήλωση. Σύντομα θα είναι έτοιμο ένα τρίτο dungeon, ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα όπως εσείς να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις bdsm και πάρτι που διοργανώνονται από εμένα ή απο διεθνής γνωστές Dominatrixes.
Contact Me
Online Workshop

Online Workshops

Διαδικτυακά εργαστήρια

Συμβουλές Online Coaching, Mentoring και Business and Marketing

Επειδή η απόσταση μπορεί να είναι πρόβλημα σε ορισμένες περιπτώσεις, είμαι έτοιμη να πραγματοποιήσω διαδικτυακές συναντήσεις.

Σκοπεύω στο εγγύς μέλλον να δημιουργήσω μια νέα πλατφόρμα όπου θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο, σετ μαθημάτων καθως  επίσης   μαθήματα.  Ενας προς εναν

Σκοπεύω να καλύψω όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα στο σύνολο των μαθημάτων και αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες σε βάθος δεξιότητες ή συμβουλές μάρκετινγκ, τα προσωπικά μαθήματα είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε.

Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.

Μέχρι τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο για ερωτήσεις.

Τηλ. +30 6946520003

Bdsm Academy